07.01.11 – klik-spekulation, ‘luftvåben’, døde fingre, en dansk ‘katastrofe’, spionsatellit-opløsning, god reklame, body mods, Bowie – Heroes


Klik-spekulation

På Fri.dk (kan fanges via f.eks. Berlingske.dk) har de tit artikler med ‘De 10 bedste…’, ‘De 3 flotteste…’, ‘De 5 dyreste…’ osv. Artiklerne er skruet sammen som en lille appetizer og så er hvert element i artiklen gemt under et link som man skal aktivere før man kan læse indholdet.

Det siger sig selv, at man så også lige får en ny stak reklamer smidt i hovedet for hver del af artiklen man læser.

Det er rendyrket klik-spekulation og det er en ‘feature’ der indebærer en vis risiko for, at læseren står af og dropper artiklen helt.

Du kan se et øv-eksempel herpå via det vedlagte link. Jeg skrev en kommentar til konceptet i artiklens kommentarspor; men selvfølgelig uden reaktion fra avisen –

Side 1, Side 2, Side 3, Side 4, Side 5.

http://www.fri.dk/livstil/aarets-10-mest-laeste-artikler


Kampreferat

Ikke meget at fortælle – en klar sejr til Hockeykongen et co. Burt havde væsenligt bedre held til at sætte holdet i aftes, og det blev en klar sejr på 6-3 med god fordeling af indsats og scoringer på holdet.

Det er altid en balancegang at sætte holdene – kunsten er at balancere dem, så kampen bliver sjov og lige (altså lige med undtagelse af forrige torsdag hvor 4-16-nederlaget talte sit eget tydelige sprog). Så der skal være nogle der faktisk kan spille, nogen der kan stå på mål og nogen der kan pøle (det er nok sådan en som mig) – ca. lige fordelt på de 2 hold.


Ikke grønne fingre – snarere ‘døde fingre’

Endnu en 'prydplante' må lade livet...
Overkommandoen lever i den vildfarelse, at hun har grønne fingre – eller i hvert fald, at planter ikke dør ganske pr. omgående, når hun har været i nærheden.

Billedet overfor er en urt som hun indkøbte til at stå og se pæn ud ved vasken. Det var vist også meningen, at den skulle have været anvendt i en kulinarisk overraskelse; men resultatet ser altså ud som ovenfor – og blev den brugt til noget? Næh!

Det sædvanlige resultat er en grå og slatten plante der producerer små sorte fluer.

Men få hende til at anerkende sin totale ineptitude mht. små planter i potte – det kan jeg simpelt hen ikke…


‘Luftvåben’

'Det lette kavaleri' ?

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11511886


Oh, the horror…

Den interviewede bornholmermor er ‘ved at være desperat’. Hun har kun mad og brænde til 3 dage mere. Hun har fået hjælp af naboen som er gået de 400m til hendes hus for at hjælpe med lidt brænde – så mon ikke også ms. Uduelig kan gå de 400m ud hvis det virkelig bliver nødvendigt?

Pussy…

(Ham der Jeppe Kofod (Socialdemokraten der kan lide meget unge piger) blev i øvrigt beskyldt for at sammenligne situationen på Bornholm med orkanen Katrinas hærgen i USA; men det var en and. Det var Ritzau der overhovedet ikke kunne finde ud af at interviewe eller referere ordenligt).

Det samme med fyrværkerieksplosionen i Seest for nogle år siden. Den bliver også konsekvent omtalt som ‘katastrofen i Seest’. Nej – det var altså ikke en ‘katastrofe’. Nogle huse blev ødelagt, og der døde vist en enkelt – skrækkeligt og træls selvfølgelig; men en ‘katastrofe’ – nej, vel?

Hold da op, hvor er vi nogle goddam’n pussies her til lands.

http://www.berlingske.dk/danmark/mor-indespaerret-paa-sjette-doegn-med-et-aarig


God reklame

Spencer Tunick tog i 2010 et billede af 5.200 nøgne mennesker i Sydney. Han har taget den slags billeder før; men denne gang (synes jeg), han var specielt heldig med markedsføringen af det færdige produkt.

I hvert fald er det gerne billedet herunder det bliver brugt som illustration til artikler om Sydneyoptagelsen 🙂 (Hvis du ser billeder fra optagelsen, f.eks. via vedlagte artikel, kan du se mange helt normale hvide og chubby mennesker; men de, der bliver brugt som blikfang – de ser altså lidt anderledes ud).

Godt blikfang

http://www.berlingske.dk/billeder/de-10-mest-vovede-billedserier


Hvor meget kan spionsatellitten se?

Hvor meget kan en spionsatellit egentlig se? Ifølge Ingeniøren er den maksimale opløsning (fordi kikkerten skal se ned gennem en urolig atmosfære og fordi satellitten har en høj relativ hastighed ift. jorden) max 10cm. Den kan altså ikke læse avisen over skulderen på dig, eller aflæse sms-teksten på din telefon osv. 🙂

Opløsningen kan ikke overstige 10cm

http://ing.dk/artikel/114832-hvor-meget-kan-spionsatellitter-se


Armadillo

Så TV-udgaven af Armadillo i aftes.

Det er helt ligemeget hvad du eventuelt mener om krigen i Afghanistan – de soldater vi har sendt derned, risikerer liv og lemmer fordi Danmark beder dem om det. De fortjener vores opbakning.

Knøsene har min dybeste respekt!


Body mod - Etienne Dumont

W&M: På loftet...


David Bowie – Heroes

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s