11.02.11 – barnemorder-kujon, kampreferat, bedstemor-vigilante, hvis Palin vandt…, Saw & Justin Bieber, Eddie Izzard on US movies


Barnemorder-kujon

En mand har myrdet sine 3 børn ved skydning; men mislykkedes i sit selvmordsforsøg med piller. Altså – han kan godt skyde sine børn; men sig selv – nej, nej, det skal da være piller (så er der måske nogen der hører mit råb om hjælp og kommer og redder mig???)

Kujon!

(Jeg er imod dødsstraf; men altså – nogen gange bliver man godt nok udfordret…)

http://jp.dk/indland/krimi/article2333706.ece


Kamp-referat

Arhhh fu.. – tabte i aftes med et eneste luset sølle mål til en storskrydende buddy der havde fortjent en overhaling – bummer. Vi døde med støvlerne på; men altså – fåååårg!

Oppe med 2 det meste af kampen – lidt humørsyge i 2. halvleg og det udnyttede de andre – pludselig var det os der var nede m. 2 – vi kom op med et enkelt; men det var ikke nok.

😦


Bedstemor-vigilante

Se TV-klippet via linket nedenfor – bedstemor tamper egenhændigt en flok røvere så de opgiver, flygter, fucker det op og bliver fanget.

Vigilante-bedstemor 🙂
Og læg mærke til hvor lang tid der går, før nogle af alle de omkringstående træder til for at hjælpe – det gør de først da Bedstemor allerede har jaget banden på flugt.

Jeg ville hade mig selv hvis jeg var på det videoklip som en af de sidste-dages-hellige…

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1500594.ece


Hvis nu Palin vandt…

Videoklippet herunder er fra The Onion – det er bare fis; men det er kongesjovt alligevel. Hvad nu hvis Palin faktisk vandt – hvor slemt kunne det blive?

Hvordan skulle Palin nogensinde kunne vinde et præsidentvalg? Kun ved at en stor del af vælgerne stemte på hende for at se: ‘…Gad vide hvad der ville ske hvis…’ 🙂

Hvor galt kan det gå?


Saw + Justin


W&M: Sisyfos


Eddie Izzard – Brit vs. US movies


En lille fredagsbonus

Så’n noget her er super til træning og også bare hvis man trænger til at komme i bedre humør (f.eks. efter at være blevet kørt over af Burt til hockey) – enjoy. Lixtallet er ikke højt; men nøj, hvor er der gang i den….

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s