21.10.11 – ‘meningsfuld dialog’?, at forhandle med terrorister, våbentosser, rockpsyko, Killer Elite

arrrhhh – pxxkamp! Herrenedern humør efter en møgkamp i aftes. Spillede ok; men holdet faldt sammen i 2. halvleg, jeg fik ikke okset nok og oveni købet fik jeg Lars lige i synet. Han slog hul på hagen, og jeg var en hårsbredde fra at brække næsen; men ku’ nøjes med en flænge hen over næseryggen. Og Jesper, som jeg havde våde drømme om at tvære heeelt ud, klarede frisag uden en skramme. Pxx! Så på forhånd – beklager tonen…


Meningsfuld dialog og tolerance – næh!

JPs satirekommentar torsdag tog fat i Karen Hækkerups erklæring om dialog med disse salafister der ønsker sharia og kalifatet indført, meget gerne med vold:

En ny tone med åbenhed hvor alle kan være med er det der skal til overfor det voksende salafist-milijø der ønsker homostening, tegnerdrab, og soldaterdød mener den nye social og integrationsminister. Tegning: Rasmus Sand Høyer
Altså – jeg *ved* godt, at demokrati og dialog er den mest korrekte vej frem (noget med, at hvis man virkelig mener det der med demokrati og ytringsfrihed, skal man også udstrække disse rettigheder til modstandere af samme); men helt ærligt…

Den nye og entusiastiske minister begår her en elementær begynderfejl – man kan ikke være i dialog med ekstremistiske tosser, voldsmænd, homofober, mordere og terrorsympatisører.

I og med, at Danmark er lidt for lille til at løse salafist-problemet med droner – følgeskaderne ville jo blive for store med vores store befolkningstæthed – så bør løsningen inkludere ekslusion af det gode selskab og deportering tilbage til de lande de kommer fra – så kan de forsøge at indføre Kalifatet dèr.

Så meget jeg går ind for demokrati og ytringsfrihed, så skal disse samfundsfjender og terrorister in spe ikke have lov at deltage i vores civilisation – de er simpelt hen ikke kvalificerede.

Nå!

PS. Man må i øvrigt beundre danskens uendelige tolerance – det er mig en gåde, at selvtægt ikke ses mere, end det faktisk gør.


Ligner hun Manson – stakkels tøs

En venlig kollega henledte vor opmærksomhed på torsdagens Side9-pige i EB. Nu læser man jo ikke sprøjten selv (kan man i øvrigt tale om at ‘læse’ og EB i samme sætning?); men man måtte jo lige se efter. Kollegaen mener den lidt uheldige pige har træk til fælles med Hr. Manson – døm selv:

Ansigtet minder lidt om...

ham her...

Hvis du vil starte weekenden ‘on the wrong foot’, skal du bare tage et kig på Manson-videoen nederst. ‘Beautiful People’ er en effektiv rock’n’roller; men videoen er lige til et akut anfald af myrekryb…


Frankrig rystet over gidsels død

Artikel fra JP om somaliske terroristers mord på en bortført fransk kvinde. Som der står:

Den franske regering har i en erklæring udtrykt afsky over “den totale mangel på menneskelighed og grusomhed,” som kidnapperne har udvist.

Det fremgår af artiklen at Frankrig var i færd med at “…forhandle hendes frigivelse på plads”

OK – for det første – Frankrigs erklæring er jo sand nok – det er umuligt for civiliserede mennesker, at forstå graden af afstumpethed som hersker bredt i Somalia; men: …og hvad så? Vi vidste jo i forvejen, at det er røvere og mordere – man kan i forvejen ikke have nogen forhåbninger om ‘menneskelighed’ fra den slags. Så erklæringen må være tænkt indenrigspolitisk i Frankrig – ift. Somalia gør den i hvert fald ingen som helst forskel.

For det andet – ved at “…forhandle hendes frigivelse på plads” ? Er det ikke bare endnu en eufemisme for at give penge til forbrydere, så de forstår at crime *does* pay?

Israel har som nogen af de eneste formået at holde princippet: man forhandler ikke med terrorister, det gør man bare ikke. (jeg ved godt dèt med fangeudvekslingen i disse dage; men som sagt: ‘næsten’).

Jo mere forskruet terroristen er, jo dårligere en ide er det, at give efter for kravene – uanset hvor forfærdelige konsekvenserne bliver for gidslerne. At give efter gør uværgeligt bare problemet større i fremtiden.

Det er lang tid siden jeg har haft lejlighed til at bruge et af mine yndlingscitater; men here goes:

Kill’em all…

http://jp.dk/udland/article2581522.ece


W&M: Jesus a.d.


‘Best of’ gun accidents

Min favorit er pigen med AK47’eren, ca. 44 sekunder inde – stupid b….

Idiots

http://www.military.com/video/guns/rifles/the-best-gun-accidents-of-2011/1092731756001/


Manson – Beautiful People

Brrrrrr……..

linkKiller elite

Den her skal jeg se…

De Niro, Owen og Statham – what’s not to like?

link


.

.

.

.

Jah, jah, jah – hav for guds skyld

en ok weekend, NÅ!

.

.

.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s