02.11.11 – IDF: The Hannibal Protocol, ‘værste solskoldning i verden’, forbyd vold i kulturen!


Hvorfor Israel ikke skulle have købt sin soldat fri

Et medlem af den saudiske kongefamilie har udlovet en dusør på USD 900.000 for hver tilfangetaget israelsk soldat. (Den samme saudiske kongefamilie som er en del af alliancen mod terror og dermed vores allierede – jeez). En saudisk imam har udlovet USD 100.000 for det samme.

Helt ligesom når somaliske pirater erfarer, at der faktisk bliver betalt løsesum for gidslerne – eller når en terrororganisation truer sig til resultater.

Den nylige ‘1.027 terrorister og mordere i udveksling for en menig soldat’ har fået debatten i Israel til at blusse op igen. Israel har nemlig en ‘Hannibal Protocol’ der tillader soldater i felten ‘whatever action is necessary’ for at forhindre tilfangetagelse af israelske soldater.

‘Hannibal Protocol’ tillader ikke eksplicit, at den soldat der er i fare for at blive taget til fange, bliver dræbt; men i praksis er adskillige militære kilder citeret for, at dèt lige præcis er konsekvensen. Omkostningerne for Israel under èt ved en tilfangetagen israelsk soldat (og dermed afpresningsobjekt) er simpelt hen for høje, ift. det enkelte drab.Som en brigadegeneral sagde:

“The message is that no soldier will fall captive, and it’s an unequivocal message.”

For en stat meget tættere på sine fjender og med et meget værre trusselsbillede end US, giver det stof til eftertanke at sammenligne US Rangers og Marines-sloganet ‘leave no man behind’ med Israels ‘Hannibal Protocol’…

Hannibal Protocol: http://www.haaretz.com/print-edition/news/after-shalit-some-idf-officers-see-dead-soldier-as-better-than-abducted-1.393039?localLinksEnabled=false

PS. Jeg har skrevet en hel del om Israel det sidste års tid – se bare her!


Trælse tatoos

Hvis man ikke længere er en voldsfanatisk, homoforskrækket, racistisk voldspsykopat, er det ikke herresmart at være overklistret i hovedet med White Pride og nazi-tatoveringer. Ham her:

Tatoos *kan* fjernes; men det gør ondt!
kom på bedre tanker; men med *det* fjæs, var der ingen der ville have noget med ham at gøre, så ansigtsmalingen måtte væk.

Som plastickirurgen sagde:

“Det kommer til at føles som den værste solskoldning i verden, dit ansigt vil svulme op som en boksers, men vil i sidste ende hele. Det her bliver ikke sjovt overhovedet…”

http://jp.dk/udland/usa/article2592817.ece


Håbløst, uigennemtænkt og lidt fjollet

En far til et af Utøyaofrene har meldt et computerspil til politiet. Ganske vist et ret skrapt et (Call of Duty hvor man i en sekvens skal myrde så mange civile i en lufthavn som muligt); men mon han faktisk mener hvad han siger:

– Det, jeg ønsker er, at gøre brug af lovgivningen til at regulere samfundsfjendtlig aktivitet. Vi må stille spørgsmålstegn ved, om det er samfundstjenstligt med vold som underholdning, siger han

Hvis han vil fjerne ‘vold som underholdning’, har han en voldsomt stor opgave foran sig. Vold er jo vold, så slut med krimier, thrillers, actionfilm, næsten alle pc-spil for gamere +18 osv.

Lufthavnsscenen i CoD
Og bag det hele ligger den vanartede forestilling, at man bliver syg i hovedet af at spille voldelige spil – det gør man altså ikke.

Kan hænde, at den ene ud af millionen bliver skubbet ud over kanten, fordi han var sindsyg i forvejen; men skulle det på nogen måde være argument for, at alle de mange andre så skal belægges med forbud og statslig omklamring og ‘omsorg’ – nej vel?

Og endelig – hvis nu du tænker: ‘jaja; men lige præcis det her spil er altså for galt’ – hvem skal vi da betro opgaven med at fortælle os andre hvilke ‘kulturprodukter’ vi ikke må udsættes for? Hvem er ‘ren’ nok og hvordan undgår vi så den oplagte glidebane over mod censur?

http://www.bt.dk/udland/utoeya-far-politianmelder-blodigt-computerspil


Soft soft landing

Nødlanding uden næsehjul – det *kan* åbenbart godt lade sig gøre at lande ‘pænt’.

Nogen gange, når maskinen fra Kbh skal ned i Aalborg, skulle man tro piloterne har væddet om hvorvidt de kan bremse ned og komme af på den første stikvej. Specielt på Cimber-flyene kan man nogen gange hænge i selen mens maskinen bliver kastet ned i rullebanen og bremser max 🙂

link


W&M: Rockerforældre


Michael Jordan


Baldric’s war poems

Endnu en smule fin-kultur fra Black Adder 🙂

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s