17.11.11 – “Fattig”: Olsen vs. SF coming up, ‘Bakkefoto’ af old chunkyback, Dåååårlig film

Meget lidt indhold i dag – musen blev væk, jeg har ikke sovet nok og så havde vi gæster. Alles in alles – ess ist doch eine kleiner sendung heute!

Morgenhimmel, Aalborg


‘fattig’ – SF gør klar til Joachim

Nu har SF fundet 2 fattige familier til Joachim B. Olsen, efter at han var ‘ved at brække sig’ over al den snak om ‘fattigdom’ i Danmark.

De (SF og Olsen) skal mødes i dag for at diskutere de nærmere rammer for et besøg hos familierne og gennemgangen af deres økonomi.

Spændende…


Foto-job

En bekendt, som er foto-entusiast, har spurgt om han må tage nogle fotos af min ryg – noget med at eksperimentere med skygger og så’n. Nu er jeg blevet spurgt, og så kan man jo ikke bare bakke ud; men det føles lidt underligt 🙂

Kan være det hele bliver til ingenting alligevel – jeg ser ikke længere ud som jeg gjorde engang, så han skal lige se om der overhovedet er noget, at tage kontour-billeder af før vi kommer for godt i gang.


Parachutes open as waves of paratroops land in Holland during operations by the 1st Allied Airborne Army in September of 1944. Operation Market Garden was the largest airborne operation in history, with some 15,000 troops were landing by glider and another 20,000 by parachute.


Film: Colombiana

Aaaaarh, ikke *igen*!

Holdt Mad&Film for et hold buddies i aftes. Forplejningen gik rigtigt fint: Svinemørbrad i serranosvøb med ovnbagte blandede rodfrugter og hjemmebagt brød. Pæretærte m. creme(r) og dertil uanede mængder slik, chokoladefrøer og flødeboller.

Altså – OK forplejning; men filmen! Som sædvanligt havde gruppen fået mulighed for at vælge mellem et antal mulige; men med en klart udpeget favorit fra mig – og som sædvanligt valgte de noget andet.

Valget faldt desværre på Colombiana – en hævnerflic hvor helten er en columbiansk pige på ca. 42kg som smider rundt med bad guys og kan nogle moves. Rotten Tomatoes er spot-on med kun 29%, for den her film SUUUUCKS!”

Flere helt åndsvage plot-detaljer, f.eks. noget FBI-software der, pba. et billede ovenfra af en underarm og en halv kæbe, kan ‘transmorphe’ sig til entydige kendetegn, der kan matches op mod et profilbillede – og det var bare et af de mindre åndsvage indslag.

Næste gang får gruppen lov til at vælge i en liste på 1 (een) mulighed – så skulle der være en chance…

link


Eddie Izzard – James Bond

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s