04.07.12 – “Mutter Poetzsch”, 4th of July, ‘farlige stoffer’?

Davs! En smule sommer alligevel bliver det til – fantastisk. Surt at sku’ være på arbejde; men hva’ fa’en. Skal sikkert en tur til Silkeborg torsdag for at dykke – jeg har nemlig lige fået min nye våddragt, yezzir!

Static-træning kan godt virke en anelse fjollet på udenforstående: Sæt dig og slap helt af og fald til ro – træk så vejret så dybt som muligt og hold det i 30 sekunder – rejs dig og gå så langt du kan, indtil du ikke kan holde vejret længere. Gør det 4 gange i træk. Jeg kan komme op på 2:10 totalt og +120 skridt. Prøv det 🙂


4’th of July

Det er USAs fødselsdag – tillykke!


“Mutter Poetzsch”?

Grænsehandelen vokser og vokser. 2 timers kørsel fra grænsen koster grænsehandelen 2% i omsætning. 1 times kørsel fra grænsen er omsætningen ramt med næsten 7%.

Ca. en gang om året bliver politikerne overrasket over grænsehandelens omfang og der tales en lille smule om afgiftstrykket osv.; men der sker aldrig noget.

Som lektoren fra SDU siger, ville det nok have gjort en forskel hvis vi havde haft en stor dansk by lige på grænsen – så havde det simpelt hen været for meget in-your-face, at vores afgifter er så hysterisk høje (og på vej op med sukker-, fedt- og what-notafgifter).

Vi bor næsten 4 timer fra grænsen og tager også turen en gang imellem – jeg er udmærket klar over det privatøkonomiske underskudsarrangement; men jeg betaler simpelt hen ikke prisenx4 for en sodavand – så hellere en pivdyr tur til grænsen for at laste bilen, så man ikke kan se ud af bagruden…

http://epn.dk/brancher/detail/article4738546.ece‘farlige stoffer’?

Der advares på Roskildefestivalen mod ‘farlige stoffer’. Er det i modsætning til ‘ufarlige stoffer’, eller?

Politiet udtaler:

»Der er risiko for forurenede stoffer. Derfor advarer vi alle mod at bruge narkotiske stoffer«

Hmmm, så til hverdag er der ingen grund til at advare?

Ham spaden der døde, har købt ‘noget’ han ikke vidste hvad var, fra en pusher han sandsynligvis ikke kendte. Et stof han ikke kendte noget som helst til, andet end lovprisningerne fra en professionel dope-dealer. Og så har han sniffet det, slugt det, skudt det eller røget det – og nu er han død.

Synd for hans efterladte; men hans specifikke bortgang er ikke nogen katastrofe for den samlede genpulje og chancerne for racens overlevelse.

http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/roskildenyheder/ECE1676358/flere-gaester-paa-roskilde-festival-er-blevet-bragt-til-sygehuset/
Faithless – Insomnia

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s