23.07.12 – Spred stanken. ‘Det er rederiets ansvar’??? Musik dengang og nu. Dangerwank

Dav!

Når du læser det her, er du en af de 75-160 læsere der kigger ind på dagensfix.dk dagligt.

Siden startede som et slags ‘hvad-skal-vi-skændes-om-til-frokost’-oplæg for en 4-5 kolleger; men er vokset en smule efter jeg skiftede dens navn fra det håbløst lange WordPress-systemnavn til det mere mundrette (i hvert fald lettere at huske) Dagensfix.

Hvis du kigger ind fra tid til anden er det nok fordi du enten

  • …lige vil se hvad jeg nu harcelerer over, og sikre dig, at du ikke selv er kommet i farezonen, eller …
  • fordi du en gang imellem har mulighed for at blive moderat underholdt af et kolerisk udfald, en skråsikker nedvurdering af Det Alternative, en filmanmeldelse eller måske bare et pic af nydelige tøser i ingenting der laver ‘sport’ (synkronsvømning).

Det hænder faktisk også, at jeg engang imellem har et seriøst budskab som jeg prøver at bogstavere mig igennem på forståelig vis – Dagensfix.dk er med andre ord en blandet landhandel med en vis chance for underholdning eller måske endda en marginal udvidelse af din, sikker allerede meget brede, horisont.

Anyhows – jeg kan rigtigt godt lide at skrive siden (jeg er sikker på, at Overkommandoen værdsætter den ventil for kolerisk arrigskab den repræsenterer: min litterære version af Fukitol), og jeg er ‘tickled pink’ over, at du sidder og læser med 🙂

Hvis du har en kollega eller en ven der måske kunne lide Dagensfix, så send hende/ham et link til siden – eller endnu bedre: ‘Like’ den på Facebook.

No matter om du har lyst til at pushe siden på uskyldige omkringstående eller ej – iz great fun to ‘ave you!

Hygge!
Jesper

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Hvem har ret: Johanne eller Hovedbestyrelse & Partiprogram?

Enhedslistens hovedbestyrelse har et flertal af medlemmer der, i overensstemmelse med partiets program, drømmer om Revolutionen og afskaffelsen (stort set) af den private ejendomsret samt nedlæggelse af militær og politi.

Man kan synes om socialist-dinosaurerne og deres politik hvad man vil; men deres holdninger er helt i tråd med partiets officielle program, hvorefter den enkelte vælger kan vurdere partiets mål og ambitioner.

Johanne har nu indset, at dèt simpelt hen ikke kan skaffe nok stemmer i Danmark, så hvis hun vil til magten, bliver man nødt til at lave politikken og principperne om. Så nu har hun talt dunder til hovedbestyrelsen og bla. udtalt, at: “Det har intet at gøre med, hvad jeg står for, eller, hvad Enhedslisten efter min mening står for”.

Jeg kan kun se 2 udgange på magtkampen i EL:

  1. Enten falder partiet til stemme-patten og ændrer sit program til ikke at tale om alt det slemme som kan skræmme vælgerne væk (men som man altså stadig ønsker at gennemføre), eller
  2. …også må Johanne Schmidt-Nielsen forlade partiet og melde sig ind i SF som rent programmæssigt passer meget bedre til hendes politik (men dèt ægteskab vil jeg se før jeg tror det – da SF jo ‘pisser på vælgerne’) 🙂

http://jyllands-posten.dk/politik/article4785952.ece


“Det er rederiets ansvar”???

What the frigxxxx effin’ FUxx????

Vores fænomenale udenrigsminister har udtalt sig om de 2 danskere der nu på +550. døgn sidder som gidsler hos Somaliske pirater som forsøger at afpresse sømændenes rederi for millioner.

Den meget små Villy siger, at:

Vi gør, hvad vi kan. Og det, der er afgørende for os, er at lægge pres på rederiet, som har ansvaret i den her sag.

Altså: sørøvere, geneme voldsmænd og professionelle forbrydere tager 2 uskyldige mennesker som gidsler i et afpresningsforsøg – og fordi det er sket på tværs af landegrænser til havs – så er det dem, the skinnies peger på, der ‘har ansvaret’?

WTF?

Hvis nu vi på mystisk vis pludselig stod i en gidselsituation hvor der forlanges løsepenge fra SF’s partikasse for en håndfuld SF’ere – så er det SF’s anvar? Ikke noget med politi eller magtanvendelse her – de er jo selv ude om det – eller?

Ukendte parter (læs: Det Danske Udenrigsministerium) skaffede løsesummen til lystsejlerfamilien der på eget initiativ trodsede advarsler og sejlede ind i piratfarvand.

Men 2 danske søfolk som hverken er ret fotogene eller af hunkøn – dèr er det ‘rederiets ansvar’?

Det eneste svar som har nogen mening, hvis vi skal bevare nogen grad af selvrespekt som nation, er væbnet indsats – en væbnet indsats der forhåbentligt inkluderer 2 levende danskere; men først og fremmest masser af døde sørøvere, sørøversympatisører, sørøverøkonomi-medansvarlige, sørøverfamiliemedlemmer og enhver anden skinny der befinder sig i nogen som helst nærhed af ‘situationen’.

Kill’em all…

Og mht. Villy – i forlængelse af mine fromme ønsker mht. Modrevolutionen – der kan man trygt inkludere Hr. Udenrigsministeren…

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1795260.eceWTF?

Undskyld…

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s