19.09.12 – Hil FSM, rahhhhmennn! Tyrkiet med i EU – I think not… Cecilie er godt nok sød

Så er det grft-edderme tal-som-en-pirat-dag. Jo! Det er den 19. september, den universelt fastlagte allermest hellige dag for pastafarianere af alle racer.

Vi fejrer i dag, at Det Flyvende Spaghettimonster skabte universet, livet og alting – og, gennem sine æteriske pasta-tentakler, griber ind i store og små ting gennem hele vor tilværelse for at hjælpe og støtte os.

Æret være Det Flyvende Spaghettimonster – rahhhhmennnnnnn!


Hvor inkluderende kan de radikale blive?

De Radikale ønsker Tyrkiet med i EU så snart landet opfylder de økonomiske krav hertil. De samme økonomiske krav som andre ansøgerlande har skullet opfylde.

Jeg ved jeg prygler en gammel halt krikke, og du har har hørt det før; men jeg er ikke enig. Alene fordi Tyrkiet er et muslimsk land, skal der stilles flere krav mht. menneskerettigheder og demokrati til Tyrkiet end øvrige ansøgere.

Noget med lige rettigheder for mænd og kvinder, også i retssystemet, ingen forfølgelse af homoseksuelle, beskyttelse af anderledes troende (og ikke-troende), et fungerende demokrati osv.

Men det ender såmænd nok som det gjorde med Euroen. Mod bedre vidende og i modstrid med de oprindelige intentioner tillader man en række ukvalificerede røverstater og bananrepublikker optagelse, hvorefter man udvander principperne og går så meget på kompromis med egne holdninger, økonomi og politik, at man står historie-, princip- og holdningsløs tilbage.

Man kan bøje sig så meget bagover i integrationens og inklusionens tjeneste, at man brækker ryggen…

(Hørte forresten den anden dag en historie om en tyrkisk koncertpianist som er kommet til at spille ‘den forkerte musik’, så han nu er tiltalt for at ‘have krænket de islamiske værdier’ og står til en straf op til 1½ år.

Med i EU? De radikale må have spist søm.

http://jyllands-posten.dk/politik/article4842010.ece


Er du kreationist, stærkt troende eller bare ‘åben for de kosmiske kræfter’ – er du med meget stor sandsynlighed et fjols…Hun er godt nok sød – også når hun skælder ud

link


Ikke så pænt leveret; men budskabet er der ikke meget at udsætte på…

link

Reklamer

2 kommentarer til “19.09.12 – Hil FSM, rahhhhmennn! Tyrkiet med i EU – I think not… Cecilie er godt nok sød

  1. Hvis de kære radikale bare ville kigge på polen og hvordan anerledes troende og homoseksuelle har det der – i et land, der er tæt på “kerne-Europa”, så skal de bare gange med en milliard, så kan de se hvad der forgår i Tyrkiet.
    Btw. kan huske dette citat angående kristendom og homoseksuelle, men desværre ikke hvem der sagde det.
    “Christianity is a great cure for homosexuality! You go to the church, get down on your knees, have a swig of wine and accept the body of a man into your mouth…”

    1. Jeg rakker meget ned på Islam; men husker også meget rigtigt en gang imellem, at tage aaaaalle de andre overtro’er (siger mand det?) med i puljen.

      For meget tro er sædvanligvis en skidt ting. For meget organiseret religiøst iscenesat tro er i særklasse en dårlig ting.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s