05.10.12 – ‘bøssegangster’? Præstationsangst. ‘Franke, du skylde marj 55.000’.

Hejsa!

Helt overdrevent useriøst i dag – hjernen er stået af, i går sprang jeg træning over, spiste for meget kage og så fjernsyn, så jeg er *så* meget i form til weekenden.

Hørte lidt interessant radio i går: I asien har de over en kam udfordringer med hvordan de skal håndtere, at der bliver flere og flere ældre (>65) mod færre og færre yngre. Som eksempel nævnte de Kina hvor de allerede i 2030 vil være i den situation, at hver erhvervsaktiv ikke har nogen søskende (ètbarns-politikken, you know). Og når man kombinerer dèt med den nuværende politik om, at børnene forsørger forældrene, kan det betyde, at et erhvervaktivt par skal forsørge begge sine hold forældre *og* evt. deres forældre (de bliver jo herregamle derude). Svært…

Og Irans valuta tabte 50% af sin værdi ift. USD sidste uge – halvtreds procent! Muligvis begyndende folkelig uro mod tosse-styret; men lad os nu se…

Og det var alt i nyhederne for nu – GOOOOOOO’ WEEKEND!


Præstationsangst

Jeg skal på kursus på søndag – for at lære at slappe *rigtigt* af. Lidt meditation, udstrækning, fokusering, coaching – og så snotten ned i baljen og vis os hvad du har lært!

Måske lidt kort forklaret; men det er selvfølgelig i fridykkerregi jeg tager til Vejle med hele 2 verdenselite-fridykkere for at lære hvordan jeg lærer at leve med og forstå det fysiske ubehag der kommer af ikke at trække vejret et stykke tid.

De mekaniske reflekser kroppen starter når den synes man bør tænke på at trække vejret, er det ikke muligt at undertrykke; men man kan lære at acceptere dem – og jo mere rolig, løs og afslappet man går ind til øvelsen, jo bedre kan man håndtere dem og jo blidere starter de.

Nå; men altså – hele kurset er for at lære effin’ at slappe af; men jeg er allerede så klar over endemålet, at jeg har præstationsangst – sort of defies the purpose.

Vi får se…

Det er Innerdive der afholder kurset – faldt lige over et andet af deres super arrangementer – kan du kende den småfede gubbe på billedet? 🙂


‘bøssegangster’?

Møgsprøjten har en artikel om en kriminel der er forsvundet – muligvis myrdet, muligvis gået under jorden.

Men for at sælge lidt flere overskrifter mener avisensprøjten, at det fænger bedre, at kalde ham *bøssegangster*.

But why?

Er man en anden slags kriminel hvis man er homo – er det måske noget med kæmpestore sorte knippeldildoer eller?

Hmmm, er dèt monstro en bøssegangster?

Ekstrabladet er kun en hårsbredde over A4-format boulevard-/paparazzi-/sladderpressen når det gælder etik, stil og moral.

Jeg kan ikke helt formulere hvad det er jeg synes; men det er en lidt klam indikation på, at vi stadig er homofobiske og sensationslystne – i hvert fald hvis møgsprøjten har ret – har den det?

http://ekstrabladet.dk/112/article1838839.ece


Film: Franke – du skylde’ marj 55.000 kråne’

Pusher er blevet genindspillet til det amerikanske marked. Nu med pænere vold og moderne MTV-age klipning.

Gotta’ see…

Rotten Tomatoes: Ingen score endnu; men publikum er helt pjattede for at få lov at se den 🙂

link


WTF?


Næsten så godt som Chica Bomb

Som Anders skriver (han har ikke helt ret; men næsten):

En værdig konkurrent til Dan Balans Chica bomb. Denne video har det hele… Rottehaler, uniform, stiletter, hurtige biler, skydevåben, store …træsko 😉

link


Næh, Anders *this* da’ shiiit:

link


…eller måske “Intimiderende brutale mande-dyr…”

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s