16.10.12 – Oh, rædsel – lærerne skal også undervise! Vi er en nation af tøsedrenge

Yo homie

Nuddin’ special todayz…

Oh, forresten – hørte Ole Sohn i går morges prøve at forklare, at arbejdsgivernes ve og vel var en forudsætning for at socialisterne kunne føre sin politik. Dette – altså at skabe sunde og gode forhold for virksomhederne, var en kerne-socialistisk forudsætning som venstrefløjen i alt for mange år havde ignoreret.

What a load of crap! Hvad der er tale om er, at at eks (eks?)-betonkommunisten og ubersocialisten nu langt om længe har indset, at *socialisme dur ikke*, og hvad gør man så når man indser, at livsprojektet er en stor fed løgn? Man anammer selvfølgelig bare en ny politik; men beholder overskriften og lader som ingenting.

Superklam opportunismepolitik – og siger også noget om hvad Ole Sohn tænker om sine vælgere – han må nødvendigvis mene de er de rene idioter.


Lærerne vil lave det samme

…man fristes til at sige ‘lige så lidt’ som de hele tiden har gjort.

Lærernes fagforening kæmper med næb og klør for at beholde arbejdstidsaftalen som en del af den centrale overenskomst, mens kommunerne vil have planlægning af arbejdstiden ud i de enkelte kommuner.

Målet er det enkle, at tvinge lærerne til at undervise i klassen i stedet for at sidde hjemme og ‘forberede’ (mine anførselstegn). Ikke mere arbejdstid, bare bedre anvendt arbejdstid…

En af de ting der er galt med Folkeskolen er, at de der faktisk har mulighed for at få taletid for lærernes beton-fagforening – nemlig de røde – selv taler højstemt om principperne; men sætter deres egne børn i privatskoler…

Og hvorfor: fordi, som det siges af kommunernes talsmand:

“I dag går næsten hver sjette elev ud af skolen uden at kunne læse og regne. Skal vi løse det problem i en tid med knappe ressourcer, bliver vi nødt til at gøre reglerne mere fleksible,…”

Jeg har svært ved at se det urimelige i dèt princip…

http://jyllands-posten.dk/politik/article4873487.ece


“Fodbold-børn sikkert hjemme”

Jeg rager sikkert uklar med en masse; men…

Der er pludselig røg i kabinen på vej gennem Tyskland. Efter et par minutters kørsel vælger chaufføren at standse og sende ungerne ud. Få minutter senere er bussen omspændt og udbrænder.

Ingen er kommet til skade.

Men…

Turen videre sydpå til det planlagte fodboldstævne aflyses og der etableres ‘et beredskab’ med psykologer der står klar til at tage imod når ungerne ankommer hjem til Danmark igen.

Fårg, hvor er vi som nation betragtet blevet nogle tøsedrenge og vatnisser.

D-e-r     s-k-e-t-e     i-k-k-e    n-o-g-e-t!

http://www.b.dk/nationalt/fodbold-boern-sikkert-hjemme-efter-busbrandFilm: The Expendables 2

Mathias havde inviteret i bio i weekenden så vi så alle heltene: Schwarzenegger, Stallone, Statham, Li, Norris, van Damme, Lundgren, Willis og Crews.

Good times 🙂 Masser af selvironi, en forbløffende evne til at gå uskadt igennem byger af bly og gamle rynkede mænd der knalder helt igennem – stort 🙂

Rotten Tomatoes: 66%, hmmm – det er ærlig talt noget for højt; men det er god underholdning af low brow-slagsen just the same!

link

Reklamer

3 kommentarer til “16.10.12 – Oh, rædsel – lærerne skal også undervise! Vi er en nation af tøsedrenge

 1. Som jeg ser det, og husker det fra mit år som lærer i folkeskolen. Så går rigtig meget af lærernes tid med møder internt, teamstruktur, ansvarsområder (eks. 50-100 timer årligt for at holde styr på gymnastiksalen og indkøb af materiale). Det skal selvfølgelig gøres (måske var nogle timeantal overvurderet?). Men jeg var der kun ét år, så det giver ikke et klart billede!

 2. Hej Jacob 🙂

  Der var en meget udmærket debatkrig i går på Politiken (som jeg også deltog lidt i) i anledning af en ex-elev som lamenterede over Folkeskolens deroute.

  Læs den – eller endnu bedre – vis den til Ubercommand hjemme i førerbunkeren.

  http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1782290/fri-mig-fra-hippieskolen/

  Btw – jeg synes selv mine børns skole (og nu for den stores vedkommende gymnasie) har været èn lang ørkenvandring i aflyste timer, få lektier, uro, dårlig opfølgning, konfliktskyhed mv. Det er blevet bedre efter Kirstine flyttede skole – meget bedre – og Mathias’ lektieniveau ligger nu på et niveau en sur gammel mand mener at kunne genkende og acceptere (men aflysningerne!).

 3. Mja, kan ikke lade være med at grine din fascination af de gamle mænd. Mon det er en slags identifikation med disse mænd? Nå, nok om det. Er som du måske ved gift med en folkeskolelærer, og vi er da spændte på at se hvad der sker. Kan jo så heller ikke undgå at se dine anførselstegn rundt omkring. Når jeg kigger på Anns tid i skolen, længden af hendes dage, og hvor meget hun er på, så har jeg svært ved at se hvordan de skal vride mere undervisning ud af hende! Det er en kompleks affære at styre den supertanker skolen er, og hvis der skal se ændringer, der skal flytte på ovenstående statistik, skal forældre kigge lige så meget ind ad på dem selv og deres poder. Der er absolut ingen ambition om at lære noget i rigtigt mange børn, og det kan skolen ikke alene give dem… Ohh well, det bliver spændende at se hvad de finder på…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s