29.10.12 – “tragisk” jagtulykke? “Sådan skal du gå klædt”??? Skamløs reklame

Yo homie,

Lang tid siden sidst – been effin’ busy! Ville ikke noget særligt, andet end lige vise nogle totalt åndsvage ‘mode’-billeder og så grine lidt af jægerne (igen).

Hyg dig!


‘tragisk’ jagtulykke?

Det er da ikke ‘tragisk’ – ‘pinligt’, ‘herresjovt’, ‘helt i overenstemmelse med arketypen på den rødmossede, med-stiv-dolk-skydeliderlige ‘naturelsker” ville være mere præcist 🙂

(Han blev ikke livsfarligt såret eller noget – det er altså ikke ‘tragisk’. Det eneste ‘tragiske’ i jagtudflugten var vel, at alle de andre rødmossede skydejernselskere ikke fik anskudt noget forsvarsløst småvildt med sværkalibrede våben).

http://jyllands-posten.dk/indland/article4888471.ece


“Sådan skal du gå klædt næste sommer”

Ahem – det tror jeg ikke. Hende her mangler bare nogle lidt længere ærmer med lange snore, så passer hun fint i en gummicelle.

Og hende her:

Med mindre man har længsler tilbage til Dachau eller bare helt vildt godt kan li’ spiseforstyrrede fugleskræmsler, hvad ‘pænt’ eller interessant er der da i tøsebarnet ovenfor?

Eller hvad med bare 4xGRIM?

http://politiken.dk/fotografier/reportagefoto/ECE1765278/modeskaberne-i-paris-saadan-skal-du-klaede-dig-naeste-sommer/


Hrmph – jeg kan, med gummitøj og hele molevitten, dykke 85 meter ‘på langs’ – og så går brallermåsen her ud og, uden grej, uden træning, ude af form og bare for sjov, dykker 100 meter. Kan godt være han er verdensmester – jeg er da ligeglad! – det er sgu’ deprimerende 🙂Skamløs reklame

Well, så er jeg – og dermed også du, kære læser – også faldet i reklamefælden.

Godt nok får jeg ikke en disse ud af det, andet end, at jeg måske bliver off’et liiiidt senere end alle jer andre når engang FDO’ens verdensherredømme indtræffer. Men lidt har også ret.

Scott Sigler (hail to ze Zjif!) financierer sine gratis og sehr, sehr gut’e podcasts med kickass scifi/gangster/football-historier med sponsorater fra flere forskellige firmaer. Og han bliver bla. målt på, om der er link-backs til hans rabatsider. Så dem vil jeg nu putte ind nederst i mine udfald en gang imellem 🙂

Jeg har sorteret de brugbare – set ud fra en europæisk IT- og sports-nut’s perspektiv – fra: så hvis du er på udkig efter webhosting eller sportstøj m. rabat, så tjek disse links:

Rabat på sports-/løbe-sko? så: “Eastbay discount codes” på http://scottsigler.com/eastbay-discount-codes

Noget som helst på web’et, f.eks. hosting eller domæneregistrering: GoDaddy har været hotte i mange år: “GoDaddy promo codes” http://scottsigler.com/godaddy-promo-codes

Og sports- og fritidstøj: “Moosejaw coupon codes” http://scottsigler.com/moosejaw-coupon-codes.
Man *må* jo iøvrigt holde af Moosejaw – se lige et promopic:

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s