03.05.13 – Gidselaffæren og skyld. Skrivning – it matters! LavklasseDanmark, realityTV og kommunister

Davs 🙂

Apropos gidslerne som blev holdt i Somalia. Nu vil en Venstrepolitiker have gennemført en ‘uvildig undersøgelse’ af Ekstrabladets rolle i sagen – og han vil have, at avisen skal betale for undersøgelsen. Hvor blev ytringsfrihed og pressens uafhængige rolle af?

For the record: jeg er helt for Ekstrabladets dækning af den utilgiveligt lange tid de to gidsler sad i hulubululand. Og jeg mener faktisk ikke, der skulle have været betalt løsepenge – og jeg mener overhovedet ikke, at man på nogen som helst måde kan holde rederiet ansvarlig for, at en bande forbrydere og gangstere har bortført 2 mennesker. Man kan heller ikke holde nogen ansvarlig for – eller lægge sag an mod – deres håndtering eller reaktioner overfor iskolde forbrydere og gidseltagere. Hold da op, hvor vil mange sidste-dages-hellige gerne have slag i bolledejen; men overfor piraterne? Næh – lad os finde nogle ufarlige ofre tættere på. Føj…

Gidselaffærer skal altid løses med overdrevent meget vold og magtanvendelse – man giver ikke gidseltagere penge. *Også* selvom det vil koste menneskeliv – i det lange løb er det en bedre løsning end at bøje nakken…

#standardmotto

ååååååååå – god weekend! 🙂


Skrivning, part II

Tag 100 skriftlige besvarelser af en opgave og rangorden dem fra 1 til 100. Tag så besvarelse nummer gennemsnit, altså nummer 50 (igen: Robert, du holder bare kaje).

Find så en person med abnormt ringe stavefærdigheder, og en der aldrig laver fejl – og lad dem kopiere opgaven ord-for-ord, lige nøjagtigt den samme opgave – bare skrevet med og uden stavefejl.

Den samme opgave, med det samme indhold og den samme person bag selve besvarelsen vil nu, ift. de 100 opgaver vi startede med, kunne svinge i bedømmelse mellem nr. 35 og nr. 65.

Med andre ord – skrivefærdigheder, både at skrive pænt og at stave korrekt, betyder rigtigt meget for, hvordan dit arbejde bedømmes af andre. Uretfærdigt – måske; men sådan er det.

110413_skrivning

(indlægget er parafraset fra en udsendelse på DK4 for et par uger siden).


Danske medier og realityDanmark anno 2013

Suk…

Suk...
Suk…


Lav-klasse Danmark anno 2013

Suk…

En slags kvindelig Uffe Holm? Mao. ikke ret sjovt; men i hvert fald sjofelt
En slags kvindelig Uffe Holm? Mao. ikke ret sjovt; men i hvert fald sjofelt


Potato, potato…

De er skøre de kommunister 🙂
030513_kommunister


Så tynd og så stærk

Kig lige ham her – sygt stærk 🙂

link


Totalt i orden Musik!

Tosset underholdende Musik – og så videoen! 🙂

link

 

 

 

 

Så er’ed snart effin’ weekend! Hygge!

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s