03.03.14 – PIE, grænseoverskridende tolerance og Shirley Temple.

Dav!

Det er en anelse mindre useriøst end normalt i dag…

PS. Havde Datter på besøg over weekenden – nice! Hun har opdaget en film hun bare er helt vild med – det er ikke ‘Hunger games’ eller emo-vampyrer eller lignende – det er ‘Lone Survivor’ – *min* datter! 🙂


Drømme er ikke nødvendigvis ret spændende…

Havde en mærkværdig drøm i weekenden: Barbarer havde erobret og besat Rom; men jeg, en romersk legionær, havde en slags diplomatisk immunitet og var på vej til fods mod Britannia. Samtidigt var jeg nyansat på første dag i Mærsk som producerer linned og stof og skulle fragte en vareprøve til England. Men i den lille lokallufthavn blev jeg standset af 3 kontordamer der belærte mig om udførsels- og tolddeklarationer.

WTF?


Pædofili – ikke ret lang tid siden, at…

… det var helt synligt i det offentlige liv. Vedlagte artikel fra The Guardian konstaterer det indlysende; men ikke ret meget talte om, faktum, at PIE faktisk var en synlig og aktiv interesseorganisation for de pædofile i England i 70’erne.

(PIE = Paedophile Information Exchange).

Balladen i UK lige nu skyldes, at en borgerrettigshedsgruppering dengang havde deltagelse fra nuværende højtstående politikere – og denne gruppe undlod at tage klart og tydeligt afstand til PIE – faktisk var PIE en del af grupperingen en periode, inden de blev smidt ud.

Men; tilbage til pointen – som er, at PIE faktisk var en ‘rigtig’ interesseorganisation – med kontaktpersoner, et program, informationskiosker osv. Med andre ord *må* der have været en anden offentlig forståelse for pædofili dengang i 70’erne. Prøv at forestille dig et ‘reklamefremstød’ for pædofile i dag – det kan bare ikke lade sig gøre.

Det var jo i øvrigt i samme periode Polanski voldtog en 13-årig pige og senere – og helt frem til i dag – får hjælp fra dele af ‘kulturen’ og Frankrig til at undgå strafforfølgelse.

Vi har vist også herhjemme, for ikke så mange år siden, haft en pædofili-interesseorganisation som vist endda nåede at komme i TV et par gange?

Man kan drive tolerancen så vidt, at moralen brister…

http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/feb/28/paedophilia-generation-mail-nccl


Bollocks!
‘Natural Frequency Technology’ – bollocks!


Apropos PIE og mærkværdig omgang med små børn

Den her sang var en af Shirley Temples signatursange. En lille pige med trutmund synger for en gruppe voksne mænd – man ville sandsynligvis have lavet scenen lidt anderledes i dag…

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s