3 x dårlig smag


Yo homie,

Den fremskredne alder betyder, at jeg efter en enkelt weekends arbejd-igennem, først får energi hen sidst på ugen – og det er også derfor der ikke blev skrevet noget her på stedet sidste uge; men nu!…

Grundformen fejler ellers ikke noget – i blodbanken blev vi enige om, at første måling nok var forkert, så vi endte på 44 i hvilepuls. Og under en gang træning (det der holde-vejret-noget) faldt pulsen til ca. 30 – det’ikk ret meget 🙂

PS. Det der store projekt som kostede en weekend? Det gik godt 🙂


‘højredrejningen’?

‘Vil højredrejningen ingen ende tage?’, udtalt af Alternativet sidste uge efter at også SF har tilsluttet sig hovedlinjerne i integrations- og indvandringspolitikken.

Well, hvis alle store partier i Folketinget, hen over midten fra venstre til højre, er enige om en bestemt politik, så er det altså ikke ‘højredrejning’.

Det er bare virkelighed; det er realpolitik drevet af nødvendighed – ikke noget højredrejet over det.

Det er måske på tide, at også Alternativet vågner op til virkeligheden?


WTF?

Eeuuuuwwwww
Eeuuuuwwwww


Film: Jack Reacher 2

Tom Cruise er blevet for gammel til det der. Det gik i 1’eren; men nu… Filmen har flere scener hvor helten skal gennemtvinge sin vilje alene med sin dyriske udstråling og løftet om grænseoverskridende vold hvis-ikke. Det virker bare ikke, når helten er 1,6 meter høj, småkvabset og lad at se på.

Jack Reacher 2 har adskillige ‘people acting stupid’-momenter, den er aldeles 100% forudsigelig og usædvanligt dårligt spillet på alle poster.

De gode sekvenser i filmen er dem, du ser i traileren – spring biografen over!

link


Møghund

Gæt hvem der har ædt mit slik som lå på stuebordet…
TyveHund


Film: Klassefesten 3

Nøj, hvor er den plat, fjollet, vulgær, overspillet og overdrevet – og hysterisk morsom 🙂

Mig og buddy undrede os begge over at filmen havde undertekster – wtf? Men der bliver grinet så meget i salen, at man en stor del af tiden ikke rigtigt kan høre hvad der bliver sagt på skærmen…

Du skal lade enhver ambition om Kurnst og SkuerSpirl blive derhjemme – en halv flaske snaps vil også hjælpe; men *så* bliver du altså også fantastisk godt underholdt!

link


‘Dejlige’?

Hvad får vi så til hverdag?
Frikadeller


Apropos Bistandsmodtagere, venstrefløjen og Joachim B. Olsen

Det er tankevækkende, at venstrefløjen, efter adskillige års tilløb og fejlskud, endnu ikke har været i stand til at fremstille et troværdigt, alment accepteret og kendt eksempel på en modtager af overførselsindkomst der ikke kan klare sig økonomisk?

Der var det berømte train wreck med Fattig-Carina der bare viste sig at have foretaget nogle umuligt åndssvage personlige forbrugsvalg. Og her sidst kontanthjælpsmoren der på TV var den direkte årsag til, at det nu er almindeligt kendt, at en enlig mor med 2 børn på Kontanthjælp får +17.000 fra det offentlige, efter skat.

JBO har stået i centrum hver gang.

Der er ikke noget at sige til, at Joachim B. Olsen er venstrefløjens hadeobjekt numero uno – han får den til at fremstå overfladisk og amatøragtigt uforberedt – det er aldrig sjovt 🙂

PS. Jeg ved godt, Børsen skrev ca. som ovenstående for en måneds tid siden; men jeg havde altså tænkt tanken selv forinden, nå!


Jeg skulle lige læse den et par gange før den gav mening...
Jeg skulle lige læse den et par gange før den gav mening…


Film: Suicide Squad

For sgu, hvor var vi skuffede. Jeg havde i lang, lang tid glædet mig som et lille barn til dette actionbrag (se bare traileren); men føj hvor er den ringe.

Stort set de eneste 3 ting i filmen der rigtigt virker er soundtracket (se bare traileren), en heks der er møguhyggelig og så hende bimboen (igen, se traileren) som er fascinerende på en lidt bekymrende måde.

Hvad der ikke virker. Plot (non-existent), skuespil, kontinuitet, overordnet ide, ubalanceret heltegruppe (jeg mener, et par af dem er ‘metahumans’; mens andre er helt almindelige bløde homo sapiens uden nogen særlige forudsætninger for at sku’ være bad-ass).

Åh – jeg glemte helt Jokeren – FUG ME, han er ikke ret god. Jeg forstår sådan set godt udfordringen ved at lave en Joker når nu Heath Ledger lavede den endegyldige Joker i den der forglemmelige Batman-ting; men ham her er håbløs – og ud fra hvad man måske skulle tro på traileren, ryger han ud af plottet ret hurtigt – nærmest som en lille lun og ufarlig prut.

CRAP!

link


film301016

Reklamer