Fødselsdag

Yo homie,

Nu hele 51 år (Kun 33 i hex!) – fødselsdag vel overstået. Et bjerg af hilsner og surprise-restaurant om aftenen – jeg havde det herligt 🙂

Trump og Danmarks militære budget: Nej, det er ikke Trump der truer Danmark til at forøge sit militære budget. Han har såmænd bare luftet, at det ville være en god ide om Danmark faktisk yder det til det militære samarbejde, som vi har forpligtet os til. Det er reelt nok når USA udtrykker betænkelighed ved at stille sin militære magt bag partnere, som ikke selv vil bidrage med det aftalte klubkontingent.

PS. Der er også nyt på arbejdsfronten 🙂


BKool – selvvalgt tortur

Det er min egen skyld – jeg havde ønsket mig den her cykeltræner til at holde formen ved lige når vejret ikke er til udendørsaktiviteter.

Jeg forestillede mig noget i retning af mine cykelture på arbejde, bare hjemme i garagen; med samme belastning og ca. samme indsats.

Sådan virker det bare ikke…

Man kan deltage i ‘rigtige’ cykelløb, med ruten og de andre cyklister vist på en skærm. Der er simulerede ruter med computergrafik, og videofilmede ruter hvor man næsten er ude i naturen selv; men altså på en følelseskold og ubarmhjertig maskine.

Elektronikken sørger for at afpasse modstanden til terænnet man kører i: stigningsprocenten på ruten omsættes til rullemodstand – det er noget sjovere, at køre ned ad bakke end…

I virkeligheden, på turene mellem hjem og arbejde, tager jeg en gang imellem en slapper, står lidt op i pedalerne eller sætter farten lidt ned når det bliver lidt hårdt.

I BKool kører de andre fra en, så snart man viser svaghedstegn – så derfor slapper man ikke af, man står ikke op i pedalerne – man cykler, cykler, cykler, cykler, cykler, cykler, cykler, cykler bare…

BKool Pro - fug, det er hårdt...
BKool Pro – fug, det er hårdt…

En times tid på uhyret og jeg kunne nærmest ikke gå og lårene føles som 2 enorme blå mærker – mudderfug!

Nå – man kan definere sine egne ruter, planlægge cykelløb – mod robotter og med venner der også bruger BKool – et stort community og mange muligheder og ruter.

Når jeg kan gå igen, skal det nok blive sjovt…

Gulvet sejler og Overkommandoen laver knæk-lyde
Gulvet sejler og Overkommandoen laver barf-lyde


Awww yeah 🙂

Hundene er meget, meget dygtige til at finde på gaver!
rammstein


Job – nye opgaver

Det sidste års tid har jeg været testmanager – dvs. jeg har hjulpet med at planlægge og gennemføre testaktiviteterne i et IT-projekt på en måde så vi får testet det vigtigste bedst, samtidigt med løbende rapportering og koordinering ift. ledelsen mht. fremdrift, prioritering og problemløsning.

Resultatet blev udmærket og igangsætningen gik fint – og efter lidt ferie, er det tid til noget nyt…

Jeg er nu tilbage i rollen som

Hr. Projektlederen

og skal det næste år eller to lede et større infrastrukturprojekt med effekt for alle brugere i koncernen hvor jeg arbejder.

Dvs. indførelsen af ny teknologi, væsentlige ændringer i infrastrukturen, nye samarbejdsaftaler med drifts- og serviceleverandører, uddannelse og træning af brugerne, økonomi og en masse andre spændende ting.

Es ist sehr, sehr gut 🙂


Zombieflic: Train to Busan

Sidste tog til Busan er en rigtigt fin koreansk zombieflic med alt det bedste fra genren. Det sidste tog ud af mareridtszonen hvor en ultrahurtigtvirkende virus gør inficerede til blodtørstige og lynhurtige; men dumme zombier.

Turen går til Busan som er en af de sidste sikre zoner; men lige før afgang kommer en inficeret med ombord…

Gæt selv resten…

Det er blood’n’guts; men i høj kvalitet og fuldt på højde med hvad vi er vant til fra Hollywood – jeg synes endda klimaks og slutning er væsentligt over middel.

Som en lille bonus foregår filmen jo altså i Korea, så du får helt gratis flere indkig i koreansk kultur og samfund.

link