Sloth + autocorrect

Oi 🙂

Nuddin’ much going on i dag – jeg holder fri for at grave ny postkasse ned. Det er rigtigt fri – Overkommandoen er på arbejde, så er her helt, helt stille.

Gaver: Jeg har fået en temmelig stor – nærmest industristørrelse – fugtigshedscreme af ungerne – man skal vel sige tak; men…


Gammelhunden får en runde mere

Mikkel var ved dyrlægen i fredags til røngten – han havde gået meget dårligt og til sidst havde han synligt ondt i bagpartiet, så måske det var tid til at være alvorlig…

Det var heldigvis ikke så slemt som jeg lige havde troet – han har en lille ting i lænden, som han har haft altid, som sandsynligvis er ‘den skyldige’, så nu er han på smertestillende som vi tager ham af om et par dage.

Hvis ikke han kan komme ned fra painkillers, bliver han på dem for fremtiden; men kun så længe vi kan holde ham smertefri.

Billedet herunder er taget lige da han var kommet hjem; men ikke helt ned fra bedøvelsen – en meget, meget afslappet gammel hund – han kan *overhovedet* ikke ligge sådan til hverdag 🙂
1481293960895
He be old…


Sloth + autocorrect

Det her er sidste del af en chat jeg forsøgte at ha’ med min dovne bror. Han har et meget afslappet forhold til korrektur, så det er nogen gange nærmest volapyk han kommer af med:
screenshot_20161211-162241
Til sidst blev jeg nødt til at ringe til ham… 🙂


Jeg skulle lede lidt for at finde hvor man slår fra, at FaceBook oversætter mit feed til dårligt dansk - jeg kan godt læse udenlandsk!
Jeg skulle lede lidt for at finde hvor man slår fra, at FaceBook oversætter mit feed til dårligt dansk – jeg kan godt læse udenlandsk!

Se lige her :-)
Se lige her 🙂


Apropos sloth

Dovendyr - fascinerende væsner
Autocorrect is your friend!

Like I said – nuddin’ much…