DRs nyeste kulturrelativistiske påfund

Davs,

DR forbereder en P1-dokumentar om ‘Operation Bøllebank’ hvor nyheden er, at Oberst L.R. Møller og ledelsen i alle årene har løjet om sin involvering i kamphandlingerne.

Oberst Møller har publiceret en ripost, hvor han redegør for en række udlægninger og detaljer i DRs kommende historie, der ikke kan være sande, både i form af beviseligt usande postulater og kildesortering, hvor DR bevidst frasorterer kilder, der ikke passer med den ønskede historie.

Jeg har lært at leve med en tendensiøs venstredrejet vinkling i DRs produktioner, både nyheder og fiktion.

Men; med dokumentaren tager DR nu det historie- og værdirelative kampskridt, at angribe en af de fortællinger der i nyere tide har været stærkest medvirkende til en vandring tilbage til national stolthed og selvsikkerhed

Det er meget værre end bare den almindelige vinkling til fordel for kulturrelativisterne – det er et direkte angreb på et stykke danmarkshistorie som har haft, og fortsat har, stor betydning for vores nationale identitet og selvforståelse.

Hvis DR går ud med et dårligt underbygget og beviseligt tendensiøst angreb herpå, er det ikke kun et uklædeligt angreb på Oberst L.R.Møller – det er også et frontalangreb på Det Borgerlige Danmark.

DR har så ikke fortjent fortsat at få midler fra fællesskabet…


‘…vandafvisende ned til 50 meter’ ?

Wuddafug har Apple gang i? Læs her ‘det med stort’ på kassen til et Apple Watch:

Vandafvisende ned til 50 meter

Og så ‘det med småt’ nederst på kassen:

Egnet til aktiviteter i vandoverfladen som f.eks. svømning. Nedsænkning i dybere vand og aktiviteter, der involverer høj hastighed gennem vand, anbefales ikke

img_20161217_101442
Arltså, Apple: En dims kan ikke både være vandafvisende ned til 50 meter og så kun være egnet til langsomme bevægelser i vandoverfladen.

‘dat shit does not compute…


…of course…


Legestue

Jeg var en tur på skydebanen i weekenden, med næsten frit valg på alle hylder: gunrange

Jeg kan stadig (stort set) ramme det jeg sigter på og det var sjovt at prøve noget med lidt rekyl i 🙂
img_20161217_143817

(Geværet er kaliber 45/70 og patronerne ligner noget man putter i en kanon 🙂 )
patron


His choice of words…

Læs lige det her uddrag af hvad manden siger (ca. fra 20:40):

…thank you – amazing people. So, here what I noticed: 4 weeks ago, just prior to, and always prior to, you people were vicious, violent, screaming: “Where’s the wall, we want the wall!”, screaming: “Prison, prison, lock her up”, I mean you are going crazy. I mean you are nasty and mean and vicious and you are wanting to win, right?

Now, same crowd… But now – now it’s much different, now you’re laid back, your’re cool, you’re mellow, right? You are basking in the glory of victory…

‘vicious’, ‘violent’, ‘screaming’, ‘crazy’, ‘mean’ – Betegnelserne er såmænd korrekte nok; men det er ikke mange politikere der ville vælge at bruge dem om sine egne vælgere…


Orlando Blom – tilbage på positivlisten

Hvem skulle have troet, at Orlando – det tyndarmede, dådyrøjede skvat – skulle komme tilbage på min plus-liste? …men som sydafrikansk strømer med et alkoholproblem, eks-problem, søn-problem og en makker med kæmpetraumer fra apartheidtiden (Forest Whitaker), gør han det aldeles udmærket.

Plottet og særligt slutningen kan ikke helt holde; men det er alligevel en seværdig krimi de har begået her.

Hvis jeg absolut skal kritisere (og det synes Burt, jeg skal), så undrer det mig altså grænseløst, hvorfor i alverden Forest Whitakers briller altid skal sidde så åndsvagt…….


zulu