Morgenobservationer 23.06.10

Normalt er de her morgen-udgydelser bare fjollede historier og overskrifter fra mediemøllen – andre gange udarter det og bliver lidt mere seriøst/langhåret.

Jeg har ikke fundet ud af, helt præcist, hvad triggeren er; men det er helt sikkert, at hvis en af de første historier jeg falder over, er om ‘det paranormale’, skal jeg først lige dampe af i 10 minutter – og bagefter, så er jeg blevet mullen – deraf det lidt højere lixtal…



‘Lokke-jøder’ ???
http://jp.dk/udland/europa/article2106244.ece


’Line er 16 – og heks’.
Hvis nu bare tossen husker at gå til en rigtig læge hvis hun bliver rigtigt syg, i stedet for at gå ud i naturen, tage skoene af og ‘connecte med jorden’ og så spise en blomst…
http://politiken.dk/kultur/article1000264.ece

Det er let at forfalde til at sige: ‘så lad dem dog – hvad kan det skade’, når svage sjæle forfalder til irislæsning, heksetro, astrologi, clairvoyance, pyramidekræfter, aura, healing, krystaller, jordstråler, feng shui, penduler, krystalkugler, homøopati, akupunktur, zoneterapi, kraniosakral massage, numerologi, håndtydning, satanisme, tarot-kort og meget meget andet, for at få en mental krykke at prøve at få fodfæste i verdensaltet på.

MEN – hvis for mange ubefæstede og søgende sjæle fravælger naturvidenskaben og rationelle, verificérbare metoder og viden, hvor skulle de nye læger, ingeniører, videnskabsmænd og forskere så komme fra? De unge og håbefulde står jo for sgu så alle sammen ude på marken i grimt batiktøj, uden sko på og ‘connecter med jorden’ – jeeezuz christ!!!!!

PS. James Randi’s dusør på 1mio dollars til den, der kan gennemføre en paranormal handling under videnskabelig kontrol, er stadig ikke udbetalt…

PPS. Vi *er* bare nogle insignifikante bittesmå nuller i den store sammenhæng. Der *er* ikke nogen ‘større mening’, så gør dit bedste for at få et dejligt liv ud af det, vær noget for dig selv og dine nærmeste, vær et godt menneske, så godt du nu kan – og nyd det mens det varer. Når det er slut, er du væk – slut, prut finale.



‘Bøger bliver piraternes næste kampzone’
http://politiken.dk/kultur/boger/article986927.ece

De har ret – en digitaliseret bogs footprint på disken er maks et par mega, covers included, så det bliver spændende at se hvordan ebogs-forlagene vil håndtere dette nye marked, hvor enhver digital dims kan hente en ‘pirat-bog’ på maks. et par minutter.

REKLAME: Jeg nørder selv med en Kindle DX, og den er daaarjlig
http://www.amazon.com/gp/product/B0015TG12Q



Fantastisk poesi
Jeg ved godt det ikke helt er ‘in character’, med hvad man kunne forvente; men prøv nu at læse l….. før du bestemmer dig!

Do not go gentle into that good night
(by Dylan Thomas)

Do not go gentle into that good night,
Old age should burn and rave at close of day;
…Rage, rage against the dying of the light.

Though wise men at their end know dark is right,
Because their words had forked no lightning they
Do not go gentle into that good night.

Good men, the last wave by, crying how bright
Their frail deeds might have danced in a green bay,
Rage, rage against the dying of the light.

Wild men who caught and sang the sun in flight,
And learn, too late, they grieved it on its way,
Do not go gentle into that good night.

Grave men, near death, who see with blinding sight
Blind eyes could blaze like meteors and be gay,
Rage, rage against the dying of the light.

And you, my father, there on the sad height,
Curse, bless me now with your fierce tears, I pray.
Do not go gentle into that good night.
Rage, rage against the dying of the light.


Mail order brides – pas nu på…
Little Britain: ‘Ting Tong part 1’ – pas på med mailorder brides!!!

Skriv en kommentar