29.08.12 – Retfærdig straf? Yup! Kan man ‘myrde’ en kalv? SodavandsPR-rap

Kun en lille smule i dag.

Det var forresten helt OK da politiet pandede Møllehave ned for at være en provokerende skiderik (min fortolkning) – så der *er* retfærdighed til.

I aften er der DHL-stafet; men mine holdkammerater har været omhyggelige med at nedtone forventningerne: den ene trænede sidst til DHL-stafetten sidste år, den anden startede træningen sidste uge osv. 🙂 Overkommandoen er også med og oven i købet i fin form, så det kan være, at det bliver den småfede m. frue der styrer i aften…


Gu’ fortjener han da det

Bendtner (en fodboldspiller som brød reglerne under en turnering og reklamerede for et betting-bureau) er utilfreds med straffen: en bøde og en spilledags karantæne.

Bøden er helt ok – den er i øvrigt blevet betalt af bettingfirmaet til gengæld for uvurderlig PR; men karantænen? *det* er bare for galt, synes den unge mand.

For mangemillionæren, for hvem bøden under alle omstændigheder er småpenge, er det selvfølgelig en meget mere effektiv straf, at fratage ham spilledage.

Kan ske han vil tænke sig om en anden gang?

http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/landshold/article4821877.ece


Kan man ‘myrde’ en kalv?

Endnu et realitykoncept, ‘Fristet’, har skabt fourore efter, at en deltager har aflivet en kalv med en boltpistol. I den ledsagende artikel bruges vendingen: “…mord på kalv” i overskriften; men come on…

Man ‘myrder’ ikke slagtekvæg. Man ‘slagter’ eller ‘afliver’… ‘Myrde’ er noget man gør mod mennesker.

Men ordvalget illustrerer nok meget godt vores alle sammens stigende fremmedgjorthed ift. hvor madvarerne kommer fra. Umælende dyr, som ret beset er produktionsenheder i vores fødevareproduktion, tillægges menneskelige egenskaber og ‘disneyfiseres’ – så do-gooders kan klage og rase over, at en kalv aflives i et tv-program.

Jeez…

http://jyllands-posten.dk/blitz/kendte/article4821767.ece


Min livret…


PR-hjælp fra uventet side

Faxe Kondi har fået forøget salget mærkbart efter, at 2 rappere har lavet en hyldestrap 🙂

http://politiken.dk/tjek/tjekmad/ECE1716562/kult-hit-har-faaet-salget-af-yndlingssodavand-til-at-stige-markant/

link


Old school – Mambo no. 5

Super old school-nummer af one hit vidunderet Lou Bega – enjoy 🙂

link

Skriv en kommentar